Novosti

Pvomajski uranak u Limanskom parku

Posted on April 27, 2013 at 12:35 AM

U Limanskom parku će i ove godine biti održana urbana proslava Prvog maja pod nazivom „Novosadski uranak“.


Organizatori kažu da muzički deo programa počinje već u 11h.

 

Program počinje nastupom „Big benda“ džez omladine Novog Sada. Nakon njih nastupa „Blizard“ koji svira muziku Led Cepelina i stariji repertoar, a potom legende klupske scene „Old tajmersi“. Na kraju dolaze „Daire“ koji polako ulaze u prvu ligu srpske rok mjuzike.

 

Na Prvomajskom uranku će biti još nekoliko manjih pratećih sadržaja a pozvani su i svi talentovani Novosađani da dođu 1. maja u Limanski park i  predstave nešto od svog rada. Biće im obezbeđeni uslovi koji su im potrebni da mogu da se predstave Novosađanima.

 

Ove godine je želja organizatora bila da se prvomaksi praznici izmeste iz šatri sa narodnom muzikom i približe se urbanim ljudima koji praznik vole da provedu uz drugačiju muziku i u drugačijem ambijentu.

Svi mogu da dođu, da ponesu svoju ćebad, biciklove, svoje piće i svoju klopu. Jedino je zabranjeno paljenje roštilja u Limanskom parku, tako da upozoravamo građane da mogu imati neprijatnosti sa Komunalnom inspekcijom.

 

Ovo će biti peta po redu urbana proslava Praznika rada. Podsetimo, prvi „Novosadski uranak“ u Limankom parku održan je pre devet godina. Od tada su Novosađani još tri puta (2006, 2011 i 2012) mogli da prvog majskog neradnog dana uživaju u svirkama u ovom parku.

Categories: Novi Sad

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments