Grupa "In Vivo" i njihov novi spot
22.april 2013.

Nakon vrlo zapaženog singla Moje leto, momci iz grupe In Vivo objavili su novi spot. Reč je o ekranizaciji pesme Život unazad.

Spot je urađen u produkciji studija Visual Fever, muziku je uradio Igor Maljukanović, dok tekst potpisuje Neven Živančević, a pesma je snimana u studiju Krik. Inače, ovo je prva pesma koju In Vivo objavljuje, nakon tragedije koja ih je zadesila prošle godine – Nevena, devojka pevača Nevena, poginula je u saobraćajnoj nesreći! Pesma Život unazad upravo je njoj i posvećena.

Pogledajte spot za pesmu Život unazad:

Premijera: Novi spot Sergeja Ćetkovića za pesmu "Nisu mi dali da te volim"
17.april 2013.

Kompozicija Sergeja Ćetkovića “Nisu mi dali da te volim”( CD “2 minuta) konačno je doživela svoju ekranizaciju, koja je, zapravo, bazirana na kratkom animiranom filmu autora Andreja Šuškova, studenta na Univerzitetu za umetnost i film u Sankt Peterburgu.

Pevač je dodao da se film, uz malo montaže odlično uklopio uz pesmu. 

- Ovo će biti prvi put da koristim elemente crtanog filma i animacije u ekranizaciji svojih pesama, ali sigurno ne i poslednji – izjavio je Sergej .

Dugoočekivani spot Emine Jahović
17.april 2013.

Spot Emine Jahović Nedostaješ juče je doživeo svoju premijeru.

Pesmom Nedostaješ, atraktivna Emina najavljuje novi album, koji će izaći krajem maja. Tekst pesme Nedostaješ, kao i muziku, uradila je talentovana pevačica, dok je aranžman uradio Seckin Ozer.

Pogledajte ko to Emini nedostaje…


Pokledajte Aleksandrin novi spot

Aleksandra Kovač objavila je video za novu pesmu "Jedna žena", koju je lično komponovala, aranžirala i orkestrirala.

Pogledajte Rozginu "Nirvanu"
27.mart 2013.

Pre nekoliko dana Jelena Rozga izazovnim fotografijama najavila je novi singl Nirvana, koji je juče premijerno objavljen na video servisu YouTube. Pevačica u novom spotu igra balet, a pesma Nirvana donosi ne samo novi muzički zvuk, nego otkriva jednu sasvim drugu stanu koju je nakon dugo vremena opet odlučila da nam otkrije, izjavila je Jelena.

Pogledajte Nirvanu i uživajte u novom spotu ;) 

Dzenan nas je obradovao novim singlom i spotom
21.mart 2013.

Dženan Lončarević uskoro izdaje novi album No. 4, a kao najavu novog materijala ekranizovao je numeru Hvala ti suboto uveče. Spot je premijerno emitovan u jutarnjem programu televizije Pink, a nakon toga je objavljen i na video servisu YouTube. Zbog velikog interesovanja fanova, Dženan je odlučio da pred sam izlazak albuma, objavi još jednu novu numeru. Poštovaoci njegovog rada već danas će imati prilike da čuju i prvu pesmu sa novog albuma Tugo moja.

Pogledajte Dženanov novi spot.